Kävin tässä viikolla elokuvissa ja näin trailerin elokuvasta Batman vs. Teräsmies. Mielessäni siihen yhdistyi yläasteen aine, jonka kirjoitin presidentiksi haluavasta marsusta ja ponikoplasta, joka auttoi sitä. Näin syntyi Vampyyrihevoset vastaan supermarsu.

Supermarsu on tietenkin ihmiskunnan sankari, jolla on supervoimia. Vampyyrihevoset taas edustavat ylimaallista pahaa. Tehtävänä on keksiä, mitä supervoimia on marsulla ja kuinka se ne sai. Täytyy myös määritellä minkälaisia ovat vampyyrihevoset. Entä kuinka nuo vampyyrihevoset uhkaavat ihmiskuntaa? Kiristävätkö ne rahaa tai kauroja, yrittävätkö perustaa diktatuurin vaiko imeä kaikki kuiviin?

Edellä mainituista seikoista riippuu, valikoituuko tyyliksi enemmän komedia, trilleri vai goottilainen kauhu, vaiko kenties näiden sekoitus. Valitse itsellesi mieluisin tyyli tai haasta itsesi, aivan oman kehityksesi mukaan. Joka tapauksessa tarkoitus on irrotella ja saada mielikuvitusliikkeelle. Jos tämä tuntuu vaikealta, kuvittele kirjoittavasi fantasiaa lapsille ja päätä, että et koskaan näytä valmista työtä kenellekään. Silloin mahdollinen lapsellisuus tai kömpelöys ei haittaa.